Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat — Mulțumesc!
Completează toate câmpurile obligatorii!

Scrie-ne

ArhiMOD Bacău
Str. Martir Horia 15 


www.arhimod.ro
tel. 0745.553.178
email: -

Contact

ArhiMOD

Casa DAVID

Casa David este o construcție P+E+M cu garaj pentru un autoturism. Locuința a fost proiectată pe un teren destul de limitat, interdicțiile aflate în vigoare pe acesta forțând puțin alungirea parterului. Chiar și așa, considerăm că am reușit să oferim o dispunere logică și practică a spațiilor din interior, fără a neglija circulațiile verticale și orizontale sau suprafețele încăperilor.

La parter, livingul generos este potențat de peretele vitrat spre terasa acoperită, locul de servit masa fiind tangent cu acesta, în apropierea bucătăriei. Beneficiarul ne-a transmis că nu de puține ori, stă alături de familie și prieteni în serile de vară, astfel gândind un grup sanitar cu acces direct din curtea interioară, pentru a rezolva facil acest aspect. 

Etajul este compus dintr-un dormitor matrimonial, nu foarte mare, dar cu toate facilitățile disponibile: dressing, grup sanitar propriu și balcon. Pe lânga acesta, două dormitoare aproape egale ca și dimensiune, ambele cu balcon, vor deservi drept loc de studiu și de odihnă pentru copiii proprietarului. 

Loc de joacă? Desigur. Prevăzut cu un acces vertical aflat între cele două dormitoare, locul de joacă aflat la mansardă este "cireașa" acestui proiect, din perspectiva celor mici.

La exterior echipa a optat pentru fațade care nu vor să atragă toată atenția, dar nu există nici riscul de a cădea în anonimat, în banal. Eleganță, acesta este cuvântul care poate descrie cel mai bine aspectul acestei construcții. 

Suprafață construită = 280 mp

Suprafață utilă = 185 mp + terase/balcoane = 45 mp